Ротарианците от клуб София Балкан организираха ежегодният си Коледен Базар в краят на ноемри и началото на декември месец. Целта както винаги беше важна и благородна – набиране на средства за един от най-големите и значими проекти на клуба – Баскетболен отбор за хора в инвалидни колички.

Атмосферата беше приказна и магическа, озарена от Коледният дух да се подпомогне отборът. Всички средства събрани от артикулите продадени с благотворителна цел по време на Коледният базар ще бъдат използвани за подпомагане на ежегодните нужди на отбора при тренировки, пътувания и мачове.

При желание за повече информация и възможностти за спонсорство на отбора, моля свържете се с… (Краси, моля те посочи най- подходящият човек с контакти от клуба, ако прецениш, че тази част е удачно допълнение към статията).

Една от големите и важни цели на Коледната къщичка беше да се сподели с още повече хора богатството от безвъзмездният принос към обществото. Друга важна цел е създаване на по-високи нива на осъзнатост свързани с предизвикателствата, които хората в неравностойно положение срещат в много ежедневни ситуации.

Изобилието от ръчно изработени артикули, Коледният дух и личното отношение на авторите и членовете на клуба превърнаха Коледната Къщичка с Благотворителна цел в една от най-харесваните и посещавани. Това донесе много радост и още повече идеи и амбиции за Коледната къщичка с благотворителна цел през 2020.