Ротари Клуб София – Балкан дари на 73 СУ„ Владислав Граматик “ пречистватели за въздух за класните стаи на първокласниците.

На 8-ми декември, Ротари Клуб София – Балкан предоставиха на 73 СУ дарение от въздух-пречистватели. Те бяха приети от ръководството на училището и ще бъдат използвани в класните стаи на първолаците.

“Благодарим на нашите партньори и приятели от Ротари Клуб София – Балкан за помощта в този важен за общността ни момент. Това дарение идва точно на време и е голям комплимент за нас, заяви директорът на Втора Немска гимназия – Иван Петков.

Пречиствателите са закупени със средства, осигурени от Ротари Клуб София – Балкан, като е договорена отстъпка, която е валидна и за следващи подобни инициативи на клуба, който възнамерява да направи проектът си традиционен и устойчив във времето.

Ние, ротарианците от София – Балкан вярваме, че заедно ще се справим и с тази ситуация, като дори и стоейки по домовете си, не спираме да работим за благото на обществото.

Ротари Клуб София – Балкан отговаря на предизвикателствата, като провежда срещите си дистанционно за времето на извънредното положение в Страната.