Тренировъчен семинар за елект президенти и секретари (ПЕТС) и Семинар за управление на проекти (ГМС) в Хасково

В Хасково се проведе тренировъчен семинар за елект президенти и секретари на Ротари клубовете от Дистрикт 2482 България, състоял се на 13-14 април 2024 г.

В трите направления на семинара участваха:

  • Светлин Енезлиев – елект президент
  • Ивайло Василев – елект секретар
  • Ивайло Василев – представител за ФР

Те бяха подкрепени от:

  • Президент Мария Мирчева
  • Паст-президент Красимир Веселинов
  • Техните семейства

В качеството си на дистриктен секретар 2024-2025, Красимир Веселинов беше водещ на панела за подготовка на секретари. Той запозна присъстващите с инфорамционните системи на глобално ниво, като информацията беше нова дори за част от вече практикуващите клубни секретари.

Общо мнение на участниците е, че са получили изключително широки и нови знания относно предстоящите им задължения към клуба и в служба на обществото. Дните, прекарани в китното туристическо градче Хасково, бяха предпоставка за много приятелски срещи и нови запознанства с останалите лидери в организацията, както и с нейното ръководство на дистриктно ниво.

Светлин и Ивайло поставиха началото на пълноценно сътрудничество с ДГ 2024-2025 Маргарита Богданова, която от своя страна подари вратовръзка с логото на годината на дистриктния си секретар Красимир Веселинов.

Пожелаваме на приятелите, участвали в семинара, да положат усилия и да продължат тенденцията в развитието на клуба и през следващата ротарианска година!

#ротари #хасково #петс #гмс #лидерство #ротарибългария #дистрикт2482